Паралельнi життя, що у темрявi часу...

Валерий Валуев
***
Паралельні життя,
що у темряві часу,
Проживаємо ми,
та зникаєм невчасно,
Не сказавши «пробач»
тим, хто мав його чути,
Знавіснівши од сліз,
що не мало так бути...

6.10.12