ти мовчиш...

Кажется Стерва
...і плине час...
і ти мовчиш, говориш-
неначе насипаєш полину
у мій напій. І важко зупинити
потік твоїх їдких, колючих слів,
що зараз ляжуть каменем у душу...
 і плине час,
а я терпіти мушу,
бо ти колись пробачив і терпів?
цього не буде- маєш зрозуміти,
бо плине час...