Guti la forton

Василь Роман
«…сьогодні  живе  безголосся
 обертає  на  мертву  воду…»
                Oeri

цей біль є не більше ніж
обставини ойкумени
а встромлений в спину ніж -
антена позаду мене
сприймає усе навкруг
і скрапує відчуттями
що час мій найближчий друг
зв'язок окровив між нами
і ребрами б я відчув
в чім сила підрядних речень:
хто жив діалогом течій
собі запалив свічу