РiЧ

Виталий Владимирович Качаловский
...

Заблукала блудна доню...

А ні кінця, ні краю...

За тобою у погоню
У безоднь пірнаю.

Затягнуло в тужній вирій
Все єство й не знаєш,

Виринаючи, ти знову
Від себе тікаєш...