zono kusas

Василь Роман
" і навіть це нікчемне тіло
 живе його частиною, і мало би
 всі почесті..."

                Oeri
 
 мізерія замішала на брехні
 попасти хоче у кожний шлунок
 і нинішня осінь в іранській хні
 від Бога чекає на поцілунок
 пеньки пеньками - професори
 хто з них дубовий а хто із липи
 відчуй їх гнилість і розберись
 по їх тату як у мистецтві типів
 хрести на банях на повну грудь
 їм гріють змій у розритім кублі
 маразму суть у світи несуть
 в квадрати камер у зони в кубі