кохання

Полина Карасёва
подаруй менi крихiтну жменю
олiвцiв.
вони, як минулий час:
то тримтять, то млiють.
навiть вуличний кiнематограф
 нiчим не дивує

та єдине, що зараз грiє
-кохання,

що,мов грошi

зненацька знайденi у кишенi.