Надворi тепло

Надежда Сергиянская
Надворі тепло, незважаючи на осінь…
Кружляє листя у осінньому танку.
Дощить сьогодні, начебто, не досить
Калюж у місті та грибочків у ліску.
Напевно, досить марити тим літом.
Воно пройшло… А може, й не було
Галявин, сяйвом сонячним залитих,
І сутінок, що тішили теплом.
То тільки сон, намріяні картинки.
І треба все забути ще до того,
Як дощик перетворить на крижинки
Невідворотна річ – зимова втома.

Автор фото Тетяна Осипенко