Галина Богапеко-Треугольник

Величка Петрова
ГАЛИНА БОГАПЕКО

ТРЕУГОЛЬНИК
За сердце, словно за струну…
И он любил,
И он любил
Её одну!
За сердце, словно за струну…
Пронёсся вихрь:
«Она любила их двоих,
Она любила их двоих –
Одна двоих».


ГАЛИНА БОГАПЕКО 

ТРИЪГЪЛНИК
               
     Превод на болгарски
     Величка Петрова
Сърцето  като струна е…
Любил е той,
Любил е той
нея  една!
Сърцето като струна е…
Проплака вихър:
„Тя любила е двамата,
тя любила е двамата.
Една за двама”