л рика

Робин Гад Граф
 
Вибий листя з під ніг..
Купу листів..на ***!!!
Золотий мете листям,
Чую смерті запах..
Вмирати так вмирати..
Обтікати дощами.
Осінь любить наєбати
І піти дворами.
Я чвалаю немов сліпий,
Підбираючи злато,
А измученая юність,
пре зі мною поруч
Я їй батл віддаю...
з недопитим віскі
їмо в караоке ..мати??
їдемо..веселицца...