к1нець св1ту

Лева Августова
Роби вигляд,
неначе ти мене чуєш.
Неначе все вже забуто.
Тільки не кажи мені
 з ким ти ночуєш.
Хто дряпає спину,
Цілує у скроні.
Кажи, що тобі неважливо
Кому я готую,
знайомлю з батьками.
Тільки мовчи про кінець світу.
Не кажи про це людям.
То вже за межами їх розуміння.
спогади всюди
і хотілося б знову
гладити ніжно
твоє лице.