Стакато дощу

Наталя Мазур
Йду  дощем  обіч  низок  машин
І  автобусів  жовто-яскравих.
Край вікна у кав'ярні один
Ти сумуєш за чашкою кави.

Ароматний напій і терпкий
Закінчився так швидко, як літо,
Наче спогад приємний, який
Знов у пам'ять забрів сумовито.

Може, ти пригадав у цю мить
Почуття, що стелились габою?
У зажурі з дощем гомонить
Пізня осінь - не наша з тобою.

Задощило стакато в душі...
Залишивши усі свої справи,
У кав'ярню заходжу мерщій,
Щоб зігрітися чашкою кави.

16-23.10.2012р. Львів