Кахайце

Симонов Сергей
Не хвалюйтесь,смагайтесь ,спаткайце.
Всяк, хвилинкай сваей даражице.
И некривду пробачьте,шукайце,
и  кахайце сваю палавинку..
Всяк бывае в жицци , горш не будзе.
Дэта прызрак невии расудзе,
аль бусла клокотанье пачуешь,
в жицци многае, многае будзе.
Yсё ад сэрдца,кали гэта правда,
крывда,яко змея из расщелин.
И в жицци yсё пусть будзе заправдна,
а на гловах духмяны велен.