режисер курнув

Словолюбка
жовтень як жовч сидить в печінках пече
тримаюсь за тебе аж бухкає з пальців плач
тримаюсь за тебе найслабший з усіх силач
сама собі дім сама собі пара плече

тримаюсь за тебе а ти як повітряний змій
за вітром течеш я б’юся лицем об лід
а хтось там напевно готує тобі обід
я луплю крильми не можу сказати «мій»

тримаюсь за тебе а ти вже давно чкурнув
словами вмиваюся снідаю їх вдягаю
і хочу по городоцькій аж до шанхаю
здається це все кіно.. режисер курнув…