солона асоль

Словолюбка
відстань між нами подібна до битого скла
як можеш босоніж я навстіж себе і двері
сміятимусь переконливо як джим керрі
вмикатиму замість хардкору веселе ска

і ніч ніби яблуко навпіл серцевозупинну
і ранок як міну - до паніки - не наступити би
слова будуть надто важкими повінцяналитими
я мовчки зцілую кожну з-тобою-хвилину

як можеш приїдь я сьогодні солона асоль
брюнетні вітрила волосся немов в епілепсії
та можу за валідолом піти до валенсії -
часом тісно у місті де надто дощу й парасоль