Бяла мечта

Борис Калинов
Подгоних
Вятъра,
В ухото ми
просъскал :
„Настигни ме,
ако можеш ти!?”
Бяла буйна
грива
стиснал,
летя след него…
Шеметно
и дръзко!
Нали Мечтите
не понасят юзди?!

Б.Калинов-Странник
28.10.2012г.
Пловдив
Художник: Ася Толедо