Кохання з першого погляду

Алекс Панасюк
З тієї миті, як тебе побачив,
Пройшло немало вже часу.
Та кожен день свій тільки починаю
Я думаю про тебе і твою красу.

Зі мною довго вже такого не траплялось
І я не знаю, чи ще трапиться зі мною знов,
Але я вкотре на собі переконався –
В житті буває з погляду із першого любов.

І той, хто мені скаже: «Ні, немає»,
Мабуть, ніколи у житті і не кохав.
І як від погляду одного серце завмирає,
Мабуть, ніколи у житті не відчував.

А ти собою нагадала
Мені усі ці незабутні відчуття
І розбудила в моїм серці
Всі найщиріші й найпалкіші почуття.

Ти неповторна й фантастична,
Тендітна, ніжна, мила й чарівна,
Чудова, дивовижна і така незвична,
Неначе з тої пісні: «На мільйон така, як ти одна».

Та що там на мільйон, така у світі ти єдина
І не забути блиск твоїх очей,
Бо ти для мене справжня жінка-мрія,
Моя богиня і перлина із недоспаних ночей!