Найкращiй

Алекс Панасюк
Ти краща дівчина за все моє життя -
Чарівна, мила, ніжна й особлива.
І якщо в світі всім відомо тільки сім чудес,
Ти – восьме й найпрекрасніше у світі диво!

Такі, як ти, бувають лише раз в житті
І варто це відразу було зрозуміти,
Бо зараз вже не можна повернути час назад
І зберегти відносини, а не так прикро відпустити.

Та все, що в нашому житті стається – то на краще,
Тепер не разом ми, а, інколи, буває дуже жаль,
Ти вже давно живеш за океаном й вийшла заміж,
А у  моїй душі часом з’являється печаль.

Але життя триває й вносить корективи,
Можливо, зміниться колись щось і для нас,
І ми згадаємо давно забуті лейтмотиви,
І ще зтанцюємо з тобою справжній вальс.

Я хочу аби ти постійно пам’ятала,
Що в моїм серці ти залишишся завжди,
Бо ти навіки в ньому залишила
Найбільші й найпрекрасніші відбитки і сліди…