Вчителька математики! Посвящается Мелешко Т. М.!

Алекс Панасюк
Обрали Ви собі нелегку працю,
Дітей навчати – то велике діло,
Бо свій предмет так досконало треба знати,
Щоб всім було доступно й зрозуміло.

Підхід до кожного умієте знайти,
Допомогти, якщо потрібно – посварити,
І кожному даруєте свою увагу і тепло,
Вас просто неможливо не любити.

Ви – королева в «королеві всіх наук»,
Без розрахунків неможливо щось створити.
Від Бога вчитель Ви і справжній педагог,
І люблять Вас усі батьки, колеги й діти!