Ещё несколько дней. укр

Людмила Петрук
Ще кілька днів.

Ще літо сонячне і тепле
В шифонах, мріях і шовках...
Хмарини тягнуться до неба
І трави з вітром гомонять...

Цикади квіти обіймають,-
Вабливий їх духмяний цвіт...
Вони ще з літом розмовляють,-
Та так, що музика дзвенить...

Не стигла ще лоза серпнева,-
На гронах крапельки роси...
Збігають з гір тумани легкі,-
Ще стільки літньої краси...

А сонце, - ти поглянь на сонце!
Воно багрянцем виграє!
Ще, кілька днів і прийде осінь
І цю красу в полон візьме...