Молодiсть

Лина Ткалик
А пропивати молодість не варто.
Вона ж одна, і та на 10 літ.
А ми женемоcя за боді – артом.
Аби поставити на дупі слід.

А молодість назад же не вертає.
Їй байдуже, вона сама собі.
Як краще – тільки час… і той не знає.
Його не помічають у юрбі.

А молодість шалена, ой шалена.
Колись згадаєш, і здивуєш сам.
Вона рівня тебе й аборигена.
І не підвладна жодним полюсам.

Вона пройде і пікнути не вспієш.
Прокляті миті в морок відійдуть.
Та проживи її вже як умієш,
І не лякайся. Бо не в цьому суть.