Якщо ця гра i варта свiч...

Ирина Иммер
Якщо ця гра і варта свіч,
То залишімося віч-на-віч;
І, задоволене, мов павич,
Повз нас проходить сонце в ніч.

Якщо ці свічі варті гри,
Ми спалахнемо, наче порох;
Луна покотиться у горах –
То щастя з присмаком жури.

Якщо нам спити Бог велів
Цієї ночі дивний келих,
Хай ляже музикою шерех
На нашу першу пісню слів.