Три счастья Из Игоря Муратова

Алексей Бинкевич
ТРИ СЧАСТЬЯ

Ползли в неволе ночь за ночью,
Но дивным дивом бредил я,
Не представлял тебя воочью,
Не звал по имени тебя.
И там, на грани небосвода,
Сияли мне из темноты
Три счастья: первое — свобода,
Второе — хлеб,
И третье — ты.

1958


ТРИ ЩАСТЯ

Повзли в неволі ніч за ніччю,
Та дивним дивом марив я,
Не уявляючи обличчя,
Не називаючи ім’я.
Й мені на темнім видноколі
Три щастя сяли з темноти:
І перше з них — кохана воля,
І друге — хліб,
І третє — ти.

1958