так нiхто

Владимир Киевский
так ніхто не любив, так ніхто...
і несказані дотики-струни,
і несвічені золотом руни,
і незношене чорне пальто


так ніхто не любив, так ніхто
і цілунком пришерхле розп'яття,
і осіннє вечірнє сум'яття,
і забіг... ніби куль в спортлото