Учителю физики! Посвящается Феденко А. Е.!

Алекс Панасюк
Для мене прикладом завжди були у всьому
І я вклоняюсь низько Вам – до самих ніг,
Бо так дбайливо берегти довкілля і природу
Могли навчити тільки Ви, і більш ніхто б не зміг.

Уроки Ваші – наче театральне дійство,
А Ви й актор, і режисер, і керівник,
Напевно, кращим набагато стало б все суспільство,
Аби так ставився до праці кожен в світі робітник.

Ви фізику перетворили в справжню казку,
Яку вивчаєш із цікавістю завжди,
І Ви в житті ніколи не «носили маску»,
Відверті, чесні й справедливі з усіма були.

Ви справжній еталон на освітянській ниві,
Дітей навчанню майже все життя віддали.
І пам’ятати будуть Вас усюди й завжди –
Своє ім’я навіки Ви в історію вписали!