Пошук

Надежда Петручук Филон
Шчыры ласкавы хлопчык
Блакітна-чыстыя вочы
Узняў да светлага неба.
Што яму трэба?

Што ж ты, малеча, хочаш?
Хаваеш слязінкі ў вочках?
Чаго табе не хапае?
- Маці шукаю.

27.04.12