У. Т. Гудж. Художник и актриса

Ольга Денисова 2
Ах, как похоже все у них!
Чтобы привлечь народ,
Художник делает эскиз,
А после кисть берет.

В театре то же самое,
Но только у актрис
Сначала кисти с красками,
А уж потом эскиз.




Actress And Artist
by W. T. Goodge (1862-1909)

They both must draw if they would soar.
The Actress often “feints.”
The Artist is a party who
Must draw before he paints.

But there they part, though both for art
May have the same applause.
The Actress is a person who
Must paint before she draws!