Кожен день любим рiдну Мову майже дитяча пiсенька

Сергей Цюрко
              Кожен день любим рідну Мову (майже дитяча пісенька)


                Присвячується Святу - Дню украї;нської писе;мності та мо;ви.
                Свято, яке щороку відзначається в Україні 9 листопада.
                За православним календарем — це день вшанування пам'яті
                Преподобного Нестора-Літописця.

Кожен день Сонечко нам сяє.
Кожне Серце Господа вітає.
Кожен день Щастя нам дарує Світ.

Кожен день любим рідну Мову.
Кожен день пестимо ми Слово.
Кожен день славим Працею свій Рід!

     Кожен люд любить свою Пісню.
     Кожен шлях, що до Бога, чистий -
     Хай його вкаже нам навмисно
     Божий кожен день.

Кожен крок – Свято в рідній Мові!
Кожну мить – в нас Серця готові
В кожен дім принести Кохання Цвіт.

Кожен з нас, хто зігрітий Словом,
Той плека в Серці рідну Мову
І дарує Україні всій привіт!

     Кожен люд любить свою Пісню.
     Кожен шлях, що до Бога, чистий -
     Хай його вкаже нам навмисно
     Світлий кожен день.

Кожен день любим рідну Мову.
Кожен день пестимо ми Слово.
Кожен день славим Працею свій Рід!
Кожен день славим Працею свій Рід!