Над урвищем

Прокопенко Юрий
Ти хочеш боротися з подихом вітру?
Ну що ж, це твій вибір, хоч так не вгають.
Повір, це безглуздя і сльози ти витри,
Негоже над урвищем втратити суть.

Я знаю, що боляче йти у самотність.
Чому так кажу? Бо колись був, де й ти.
Так само стояв і зникав в ілюзорність,
Та ось повертаю людей до мети.
 
Ти хто? Не підходь! І чому в тебе крила?
Ти ангел? Не вірю… Чи марю уже?!
Та ні, ось пориви, що тут я відкрила
І сльози, і серце з грудей… Ой, невже?!

Навкруг розгорнулося клечання буйне,
Співають пташки і струмочок біжить.
«Живи і радій» – обізвалось відлуння,
«Твоє щастя прийде, ще трошки зажди!».

20:37, 6.11.2012 рік.

Зображення: http://blogs.mail.ru/bk/aleks777_05