хмарно

Лизавета Неноли
Мені подобається, коли ти справа
Всього мого життя
Моя ціль
Моя далека хмара
Досяжна через біль

Яблука падали в небо,
Коли тебе я зустрів

Тепер ти – мара –
Криса , що бігає в Аргентині,
Тепер ти страшніше темної ночі,
Страшніше страшних сновидінь .
Тепер ти і справа, і зліва
І зверху, і в середині
Суцільна біль
Вічне
Риторичне
питання
На яке я ніколи не відповім.