Песня

Андрей Волчок
Аднойчы, знямог ты ад болю,
Апустiлiся рукi i з ног ты упау
I ляжау так, сам на сам з сабою,
Пакуль нехта не заспявау.

Гэта музыка у думках, у сэрцы.
Гэта словы, што нi як не забыть.
Гэта тое,што застанецца
Назаужды, пакуль будiш ты жыть.

Ты зауседы змагауся i бiуся,
Не шкадавау ты нiколi сябе,
И тым ворагам не пакарыуся,
Што змагалiся супрать цябе.

Ты пачуу гэту песню аднойчы,
Ты узняуся з зямлi i пайшоу,
Ты глядеу свайму жаху у вочы!
Чуеш зноу? - Час змагацца прыйшоу!


Ноябрь 2012