Чёрная Магиня Black Magic Woman

Андрей Никаноров
Black Magic Woman

Santana "Abraxas" 1970

I got a Black Magic Woman
I got a Black Magic Woman
Yes, I got a Black Magic Woman
She's got me so blind I can't see
But she's a Black Magic Woman and
she's trying to make a devil out of me

Don't turn your back on me, baby
Don't turn your back on me, baby
Yes, don't turn your back on me, baby
Don't mess around with your tricks
Don't turn your back on me, baby
'cause you might just wake up my magic sticks

You got your spell on me, baby
You got your spell on me, baby
Yes, you got your spell on me, baby
Turning my heart into stone.
I need you so much magic woman
I can't leave you alone.

Yes, I need you so much,
I need you darling, I need you darling

Yes I want you to love me,
I want you to love me,
I want you to love me, oh yeah, ooh ooh.


http://www.youtube.com/watch?v=eaKnRUfh_5I


Взялась Чёрная Магиня.
Далась Чёрная Магиня.
Да,взял я Чёрную Магиню,
Что так ослепила меня.
Но Она - Чёрная Магиня,
И дьявола вьёт из меня.

Ты не пропадай,родная,
Ты не забывай,родная,
Да,будь всегда со мной,родная,
Кончай свои шутки шалить
Не покидай меня,родная
Ты в силах волшебный мне жезл возродить

Ты меня зачаровала
Ты меня околдовала
Меня ты так заколдовала
Стал каменным сердца цветок
Ты только мне нужна, моя Магиня,
Я так без тебя  одинок.