Про кохання...

Инна Орлецкая
Коли душа співає про кохання,
Бринить струмочками відкрите серце.
І наче ти живеш востаннє
У безмірі, що щастям зветься.

Натхненно сповнена яскравих почуттів,
Вміщаючи у собі цілий всесвіт.
Та навіть чути серця спів,
Що так з грудей бурхливо рветься.

Коли душа цвіте палким коханням,
Неначе дивна орхідея біла,
І відчуваєш за плечима ангел
Дарує тобі свої ніжні крила,

Щоб ти могла злетіти в неба оксамит.
Відчути, як окрилює кохання,
Коли душа дзвіночками бринить
І так палає пристрастним бажанням!