Материнська порада

Людмила Лашкул 2
Якщо в життi чогось ти не зробив,
та грою долi не того любив...
I все це вiдкладалось на "колись",
де всi надiї у одну зiйшлись, -

  перепочинь, та розпочни все знову.

В життi, ти знаєш, спокою нема.
Людина вчиться мужностi сама.
А доля зимним вiтром дме навстрiч...
I знову ти не знаєш в чому рiч, -

  перепочинь, та розпочни все знову.

Байдужiсть заколисує тебе? -
Рви iз корiнням, не жалiй себе.
А притомившсь в нелегкiй борнi,
та разiбравшись у своїй винi,

  перепочинь, та починай все знову...

В житті, мій сину, спокою нема.
Людина вчиться мудрості сама.