Пори року. Хокку

Аудра Полуденная
Темно,холодно,
Зима.Не бійся, друже!
Світанок скоро.

І от весна тут
Все в світі охопляє
Неземна краса.

Спекотне літо.
Все завмерло під сонцем
Світ у дрімоті.

Прекрасна пора
Павутиння літає,
Лист червоніє.