Троянда

Николас Горецкий
Стоїть на столі самотня троянда,
Прикрасою дому стала вона.
Звабливі пелюстки,чарівне кохання,
Принесла чудова квітуча весна.

Троянда – дарунок,вона – цілий світ,
Показує долю вона тих зірок,
Що в небі навік присягнули,
любити і вірними бути,як слід.

Червона троянда,вона як той сон,
Що вродливий юнак завжди має.
Вона понесе,вона збереже,
І потрапить в ворота до Раю.

Там відкриються грати усі,
Заспівають казково сонати,
І розкаже трояндочка ця,
Як нам треба усім лиш кохати.