Лимерик о гданьском шляхтиче и вдовице

Фима Жиганец
В дом вдовицы из города Гданьска
Гордый шляхтич ходил на свиданьска.
Но, натешась вдовицей,
Поспешил удалиться,
Прихватив два больших чемоданьска.

На фото: а вдовиц у шляхтича было мноооого...