Каламбур на беларускай мове - 41

Леонид Ганчаров
Каламбур пра  хворага педыка

Няўдалы, на жаль, выпаў ПЕДЫКУ  ЛЁС:
Ізноў гемарой, трыпер, ПЕДЫКУЛЁЗ.
Ён плача, бажыцца, клянецца: "НІКОЛІ
Не трэба мне болей ні Толі, НІ  КОЛІ!"

*****

Каламбур о больном педике

Неудачная, к сожалению, судьба выпала педику:
Снова геморрой, триппер, педикулёз.
Он плачет, божится, клянётся: "Никогда
Не нужно мне больше ни Толи, ни Коли!"