що за тягар

Соломия Зоринская
Що за тягар мені на плечі давить?
Й так міцно-міцно притискає до землі
Здається мить і він мене розчавить..
Повзу у відчаї до ближчої стіни
З останніх сил підвожусь знов на ноги
Тримаюсь ледве, але все ж встаю
Мені б хоч крок зробить без допомоги
Й я скину з себе все...і опинюсь в раю.