зновущоранкупюмцнукаву

Соломия Зоринская
І знову щоранку пью міцну каву
По вечорах - драматичні вистави
Вже дихання осені я відчуваю
Напевне, це вперше на неї чекаю..
Чому та для чого?!.. Не знаю. Не знаю!