Обикновени рисунки-59. Преди снега

Борис Калинов
Покрита е мъгла
Родопа
И няма нищо чудно
във това
Зима иде.
Студът на вратата
похлопва…
И зная си -не е далече
снежната и’ белота.

Б.Калинов- Странник
18.11.2012г
Цигов чарк-Родопа.


***
Укутались густым туманом белым
Родопы – и совсем не мудрено –
Зима вздыхает за холодной дверью,
Снежинки притаились за окном…
Любовь Шубная