Питання часу...

Ольга Марчевская
Питання часу - буде сенс чи ні?
Чи правда батогами по спині,
Чи то брехня отрутою в стакані?
І порсаючись в "авгієвій" стайні,
Шукати діамантів годі нам -
Багнюка нашу пам'ять поглина...
Невзмозі підійнятись над собою,
Будуємо палац із перегною,
Старанно демонструючи уміння
Цукерочки ліпити із лайна.
А може, час настав збирать каміння?
І сенс шукати все ж прийдеться нам,
А не наступним бідним поколінням?