етичне в дчуття...

Соломия Зоринская
Етичних відчуття життя,
Де загубилася воно?
Куди поділити почуття?
Наш світ нагадує кіно...
Актори, ролі, маски, грим
І зникла сутність серед рим.
Мовчить поет, і тиша слів
Тривожитьтдуша під час снів.
Все обираються зв'язки,
Втрачаємо здатність відчувати..
Прислухаймось до голосу душі,
Й почнім життя нарешті цінувати!..