Страждування

Юрий Селиванов -Терновский
Нижайший поклон Ольге Марчевской обогатившей мой скромный
словарный запас чу'дными иностранными словами
"ЦУКЕРОЧКА" и "БАГНЮКА", что и послужило поводом для написания
данного "творения"))) Она же сделала его подлинно украинским.

Не бере мене отрута:
Випив стопку - хрiн на н'и,
Хоча б з пивом - оце круто,
Православнi ми пан'и...

Заспiвали хлопцi пiсню,
Я вже в стайню - горевать,
На ракиту, та i в петлю,
Щоб тот срам в собi тримать...

Притащiв конверт друзяка,
С блакитной кайомочкой,
Вiн, скаженая собака,
Звiв мене з "девчоночкой".

Прочитали добрi люди -
Язви та холерочки,
Що любовi в нас не буде,
З тою-то цукерочкой...

Ткнувся я в лайно башкою,
Вже пригрiв ту суку,
Вiдомщу тобi з любов'ю -
Обмакну в багнюку!