Украiнська пiсня

Людмила Лашкул 2
Українська пiсня - то лани i гори,
I лiсiв дрiмучих пам"ять из давен.
Українська пiсня - щастя в нiй і горе,
З нею  - в герць і славу, з кращiм iз знамен.

Українська пiсня - поцiлунок нiжний,
Лагiдна усмiшка маминих очей.
Українська пiсня, ти свята i грiшна.
Ти рушник - на долю, до святих речей.

Українська пiсня - вiд душi и серця,
Солов"іний наспiв зоряних ночей.
Українська пiсня - то вода з джерельця,
Веселковий обрiй для душi й очей.

Так бува з красою - свiтить та не грiє.
Так бува, що щастя обмина порiг.
Українська пiсня - то моя надiя.
Українська пiсня - ти мiй оберiг!