Крила...

Инна Орлецкая
Невже у осені є крила?!
І як вона встигає за ніч
Розвісити такий орнамент:
Багряний, жовтий, сивий?!

Намистом одягати журавлину,
Букетом листяним лягати в ноги,
І вишивати хризантемами дороги...
Невже у осені є крила?!