Бугунь

Алие Бахтлы
Бугунь бир чокъ шейлер олды,
Бугунь мен сенненъ корюштим.

Бугунь меним аятымда,
Гузель кечти вакъиялар.

Бугунь гонълюм пек шен олды,
Юрегимде гульлер ачты.

Бугунь исе бугунь олды,
Дуйгъуларым пек чокъ олды...