Начагъ я

Джарият Магомедова
Начагъ я чи руьгь, беденни мефт1ер,
Начагъарнавай чилерни бегьер,
Нефс ахъайнавай акьулсуз кьилер,
Залан азарри кутунвай к1ирер.

Начагъ я инсан, эхь, начагъ я чун.
Вуч мусибат я? Вуч алчах я чун!
Ахмакьвал вуч я, са дарман тавун,
А кьил вуч хьурай? Вуч бедбахт я чун!

Вуч сабурлу я, эхи ийиз т1ал,
Квел ала чи вил? Къиямат йикъал?...

                декабрь 2012 йис