Торкайтесь жiнки до щему нiжно

Диана Сушко
Торкайтесь жінки до щему ніжно,
немов беззахисна і безгрішна,
разом спокуслива і дитинна.
Сама лиш віра – її провина!
Торкайтесь жінки до щему ніжно...

Торкайтесь жінки тривожно й тихо.
Не накликайте на неї лихо.
Вона у муках дарує сина.
Сама надія – її провина!
Торкайтесь жінки тривожно й тихо...

Торкайтесь жінки з теплом, як Долі.
Щоб їй покора – миліша волі.
Вона з’явилась на світ для того,
щоб з чоловіком пізнати Бога!
Торкайтесь жінки з теплом, як Долі...