чому?

Алина Ким
Кожен день і біль у серці лине,
Кожна мить і страх в мені тече.
Здається, що без тебе я загину.
Хочу я знати, коли то все мине.

Я не можу тобі дивитись в очі,
Я не можу вірити тобі.
Мене вбивають ті безсонні ночі,
Але коли засну, являєшся вві сні.

Я знаю, я ще не кохаю,
Подобаєшся, може, ти мені.
Але чому я так тебе бажаю?
І знаю я, що байдуже тобі.

Я би хотіла повернути час туди,
Коли з тобою цілувалась.
Я би хотіла повернути час, коли
Все так чудово починалось.