трикутник

Алина Ким
Є ти і я, і ще є третя
Причина болі, сліз і мук
Водночас я одна на ці й планеті
Коли не відчуваю твоїх рук

Ти дивишся так палко в очі
Говориш чарівні слова
А я одна. Безсонні ночі
І з кожним днем стаю не я

З тобою буду цілу ніч
Палати в радості і щасті
Не розуміючи ту річ
Що ти не ти. Що ти у масці

Наступний день і все з початку
Я знаю, в тебе є вона
Але єдині думки зранку
Навіщо всі твої слова?

Чому я вірю всім твоїм словам?
Навіщо мучаю себе, навіщо плачу?
Кожну мить кажу, що серця не віддам
Але чому не можу я інакше?

Все годі вже! Не можу встати
Не можу більше, боляче мені
Але так страшно, що тебе я втрачу
Буду бачитись з тобою у вві сні

Пробач, але я бачити тебе не зможу
Не можу я сказати: «Ти не мій»
Пробач, але ми в дечому не схожі
Я повертатися не вмію, зрозумій…